Friday, January 11, 2019

IRONX

IRONX – Best in Crypto, Best in Trading, World-Class Exchange



Hallo allemaal verwelkomen u terug naar blogs. Vandaag wil ik een heel potentieel project introduceren dat IRONX EXCHANGE is

Elektronische geldtransacties erkennen een essentieel onderdeel van de grote weg van elektronische financiering. Dit is waar individuen andere valuta kunnen coderen voor modernisering van contanten of fiat-valuta’s zoals Amerikaanse dollars of euro’s. Deze deals hebben betrekking op kopers en verkopers en brengen kosten in rekening voor elke ruil. In principe zijn er twee soorten transacties; Gecombineerde transacties en transacties zijn gedelegeerd / vertakt. Cross-over transacties worden bijvoorbeeld beoordeeld als gelieerde partners als deelnemende dealers op hun podium.

Ze gaan vaak door als een basisonderdeel van contact voor nieuwkomers die gebogen zijn met contante uitwisselingen in hun visie op een eenvoudig te gebruiken interface en levendig in hun activiteiten. De taak van een verenigde handel is duidelijk en georganiseerd en een categorische schatting maakt dit systeem geclassificeerd. Niet op het kleinste niveau, zoals toetredingstransacties, gedecentraliseerde accessoires.

Transacties zijn betrokken, ongeacht of ze met risicovolle winkels werken, zoals onbeveiligde downtime en uitvaltijd van de beveiliging, evenals een betere bescherming van de klant. Gedelegeerde transacties vereisen geen enkele representatie van het karakter, evenzo verschijnen beveiligingsproblemen zoals de revisie van hiërarchieën. Transacties hebben geen geld voor klanten, maar klanten zijn speciaal verbonden, wat suggereert dat u de beveiliging van uw voorgecodeerde transacties niet hoeft te benadrukken. Bij elk klantpakket onderzoekt u het gebruik van gedecentraliseerde handel op een manier waarbij consistente transacties de liquiditeit hebben verminderd, waardoor verschillen in transacties in verband met deze lijnen worden weergegeven.


Hier zou ik willen praten over het IRONX EXCHANGE-project. Het project floreert boven de wereld


DE BESTE IN TRADING
IronFX, opgericht in 2010, is het bekroonde toonaangevende wereldwijde online forex handelsmerk, met 10 handelsplatforms en meer dan 200 verhandelbare instrumenten. IronFX bedient retail- en institutionele klanten uit meer dan 180 landen in Europa, Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika en biedt ondersteuning in meer dan 30 verschillende talen. De Groep is geautoriseerd en gereguleerd door de vier vooraanstaande toezichthouders in de FX-wereld, FCA (VK), ASIC (Australië), FSCA (Zuid-Afrika) en CySEC (Cyprus)

HET BESTE IN CRYPTO

EmurgoHK, een wereldleider in blockchaintechnologie, is opgericht in 2017 en is de venture builder voor het Cardano blockchain-protocol en de enorm succesvolle native cryptocurrency, de ADA-munt. EmurgoHK is gevestigd in een van ‘s werelds meest dynamische zakelijke hubs, Hong Kong, en perfect gepositioneerd tussen Noordoost- en Zuidoost-Azië en verspreidt het revolutionaire Cardano-protocol over de Pacific Rim.


DE IRONX-UITWISSELING

Volledig gereguleerd

De Groep streeft actief naar een vergunning en wordt correct gereguleerd. Op dit moment heeft het een FIU-licentie in Estland, maar zal het actief licenties blijven nastreven in andere belangrijke jurisdicties. In dit opzicht overweegt de groep zowel Gibraltar als Malta.

Bestaande klantenbasis

IronX wordt gebouwd met onze 1,2 miljoen bestaande retailklanten van IronFX Group en 150.000 Cardano-volgers in gedachten, waardoor we toegang hebben tot een enorme liquiditeitspool

FIAT en CRYPTO Financiering
Ons platform zal een volledig assortiment van traditionele FIAT- en CRYPTO-portefeuillefinancieringsopties bieden

24/7 ondersteuning

IronX zal de eerste uitwisseling zijn die niet alleen 24/7 ondersteuning biedt, maar ook in de taal die onze gebruikers spreken, aangepast aan hun behoeften.

Wat is een veilig handelsplatform?

Onze visie

Onze visie is om een crypto-uitwisseling te creëren die is gemaakt met de traditionele handelaar in gedachten. Daarom hebben we het beste in de traditionele handel samengevoegd van IronFX, met de beste in crypto EmurgoHK, om een crypto-uitwisseling van wereldklasse te creëren.

We willen dat onze exchange de diensten biedt die traders gewend zijn, en ze combineren met de voordelen van handelen in de crypto-valutamarkt. We willen ook crypto-traders introduceren voor de voordelen die traditionele handel biedt.

Naadloos mengen

De IronX Exchange is van plan om klanten toe te staan hun bestaande crypto-accounts en cryptocurrencies van IronX Exchange te gebruiken om naadloos te migreren of (gedeeltelijke of volledige) posities / exposure naar het online handelsplatform van de IronFX Group te verplaatsen op een efficiënte, snelle en kosteloze manier, via het gebruik van gemeenschappelijke backoffice backbone en de beste bank- en betaalmethoden die beschikbaar zijn door de IronFX Group. Daarnaast zal de bestaande opgebouwde ervaring met betrekking tot risicobeheer, accountbeheer en compliancebeheer worden gebruikt als een naadloze brug die dit proces vergemakkelijkt voor het verplaatsen van posities / posities van cryptocurrencies in traditionele online handel.


IRX TOKEN

Het IRX ERC-20 Utility-token dient als hoofdtoken in de IronX Exchange en ondersteunt het gebruik van het systeem. Vergoedingen betaald in IRX-tokens zullen een korting hebben, wat frequente handelaren ertoe aanzet om IRX te gebruiken voor alle vergoedingen en transacties.

Houders van IRX-tokens profiteren ook op verschillende manieren. Op basis van holdingniveaus zullen ze recht hebben op aanvullende diensten en incentives voor het ecosysteem van IronX – IronFX Group.

De publieke token-verkoop staat open voor alle potentiële bijdragers, met uitzondering van burgers uit de volgende landen: Verenigde Staten van Amerika, Cyprus, Birma, Cuba, Iran, Noord-Korea, Syrië, de Krim, Bangladesh, Bolivia, Soedan, Ecuador , Egypte, Kirgizië, Marokko en Namibië.






ROADMAP






TEAM




PARTNERS


CONCLUDEREN :

Dit is een zeer potentieel handelsplatform. Kijk naar de vloerinterface om de focus op het project te zien.
enthousiaste ondersteuning
Hoge beveiliging
Veilige, snelle, gemakkelijke transactie
Mooie interface
Agile projectteam
Veel grote investeerders

Met de bovenstaande gegevens kunt u vertrouwen op uitwisseling met deze IRONX-vloer. Dank je
Voor meer informatie contacteer:

website: https://ironx.io/

Whitepaper: https://ironx.io/IronX_WP_Version_1.2.pdf

telegram: https://t.me/IronX_exchange

Twitter: https://twitter.com/IronXExchange

facebook: https://www.facebook.com/IronXExchange/

Reddit: https://www.reddit.com/r/IronX_Exchange/

Author: Tejo_surty
Eth Address: 0xF9BC056454948A5D645c86708243A9C7d9578334

No comments:

Post a Comment

LIQIO

ROJECT - A FAST, SECURE AND EASY TO USE CRYPTOCURRENCY EXCHANGE INTRODUCTION The рорulаrіtу оf Crурtосurrеnсу іѕ grоwіng еvеrу dау, T...